Промо продукти

Hill's Adult Tuna&Rice /с риба тон и ориз за средни породи от 1 до 7 години/ - 12 кг

Hill's Adult Tuna&Rice /с риба тон и ориз за средни породи от 1 до 7 години/ - 12 кг

Hill's Adult Tuna & Rice е храна за кучета с риба тон и ориз, задоволява и разнообразява капризния вкус на кучетата.
Цена:
135,90лв.
Eukanuba Adult Large Breed /големи породи от 1 до 7 години/ - 15+3 кг

Eukanuba Adult Large Breed /големи породи от 1 до 7 години/ - 15+3 кг

За кучета над 1 година (от едри породи) и над 2 години (от гигантски породи). Eukanuba осигурява оптималното количество ...
Цена:
132,00лв. 108,00лв.
Hill's Puppy Large Breed with Chicken /с пилешко за едри порoди от 2 до 12 месеца/ - 16 кг

Hill's Puppy Large Breed with Chicken /с пилешко за едри порoди от 2 до 12 месеца/ - 16 кг

Храната Hill's Puppy Large Breed with Chicken е предназначена за кучета от едри породи от 2 месеца до 1 година. Спомага ...
Цена:
163,90лв.

Общи условия за ползване на Онлайн зоомагазин ”ZooMall”

 

Моля прочетете внимателно описаните по-долу условия, преди да използвате информацията в уеб сайта! Използвайки Онлайн зоомагазина „ZooMall”, се счита, че сте съгласни с тези условия. ZooMall си запазва правото да променя тази условия, като актуализира публикацията на сайта.


Регистрация:

Чрез регистрация, клиента генерира уникално потребителско име /имайл/ и парола, с които се отличава и идентифицира в Онлайн зоомагазин „ZooMall” .
Получава правото да извършва валидни поръчки за закупуване на стоки, предлагани от Онлайн зоомагазин „ZooMall”, както и да отказва изпълнението им по надлежният ред.
Преминаването през процеса на поръчка на Онлайн зоомагазин „ZooMal” има силата на договор за покупко-продажба. Задълженията по този договор сe смятат за изпълнени с доставката на стоката, която сте поръчали.


Защита на лични данни:

С цел закупуването на продукти или услуги от Онлайн зоомагазин ”ZooMall”, Вие предоставяте лични данни. Ние използваме тази информация, за да можем да изпълним направената от Вас заявка. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Онлайн зоомагазин ”ZooMall” използва личната информация, единствено с цел да подобри услугите, които Ви предлага.

Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.


Цени и характеристики на стоките:

Посочените цени в онлайн магазина са крайни.

Характеристиката на всяка стока съдържа снимка, заглавие и цена. Основните характеристики и цени на стоките са неизменна част от всеки продукт. Стойността на доставката не е включена в цената на продукта, тя може да бъде видяна в секция „Доставка”.
Описанията на продуктите са единствено с информационна цел, за да ви улеснят по време на пазаруване. Въпреки, че те са базирани на информация, подадена от производителите, ние препоръчваме винаги да четете етикетите и информацията на опаковката преди да използвате продукта. Имайте предвид, че продуктите и тяхното съдържание, подлежат на промяна. ZooMall.bg не може да поема отговорност за неточна информация.


Поръчка:

Доставката на стоки става след регистрация на клиента и направена поръчка за доставка на стока. В поръчката клиентът посочва начин на плащане и телефонен номер за връзка. Всяка валидна и приета поръчка получава служебен номер, като клиента получава потвърждение на посочения от него имейла. Онлайн зоомагазин "ZooMall" си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина, ако попълнените данни на клиента не са валидни, ако клиента фигурира в нашата база данни като некоректен потребител, или ако няма наличност от поръчаната стока. Чрез имейл клиентът бива уведомен за липсата на даден продукт от поръчката. Потвърждението на поръчката става в рамките на работния ден.
Клиентът може да откаже поръчката. Ние не можем да променяме Вашата поръчка с оглед да това постъпилата информация /поръчка/ към нас да не може да се манипулира. В случай на отказ от поръчка, ако клиентът е заплатил сума с кредитна или дебитна карта, тя се възстановява по сметката на клиента.


Плащане:

Плащането може да бъде извършено:
- с наложен платеж на куриера при доставка на стоката
- с банков превод
- чрез системата Epay.bg


Доставка и цени за доставка:

Доставките се извършват чрез куриерска фирма в цялата страна до вратата на клиента. Срока за доставка е до 1 работен ден. Клиентът ще бъде уведомен своевременно, в случай на забавяне.
Цената на доставката е еднаква за цялата страна:
-за поръчка до 49.99 лв. - 6,00 лв.
-за поръчка над 50 лв. - безплатна доставка
Фиксиран час за доставка, се заплаща допълнително: 3,00 лв.


Промяна на цените:

Онлайн зоомагазин ”ZooMall” има право да променя цените по всяко време без да е длъжен да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална към момента на поръчката.


Връщане на стока:

Клиентът има право да се откаже от сключен договор за покупка на стоки в срок от 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката. В случай на отказ, Ви молим получените от нас стоки да не са използвани, цялостта на опаковката да не е нарушена и стоката е във вида, в който е получена, както да бъде съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество. При отказ от договора, стоките трябва да бъдат върнати за сметка на купувача в тяхното първоначално състояние, опаковката, в която нормално се предлагат в търговската мрежа и със съпровождащата ги документация, предоставена от куриера. В противен случай, прекратяването на договора става след договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката. Парите се възстановяват на клиента по банков път в срок до 7 дни. Подаване на уведомяване за отказ от договор, връщане на стоки и подаване на жалби можете да извършите на адрес: гр.София, кв. „Света Троица” бл. 303В, вх. 1, ет. 3, ап.8 или на нашия имейл адрес: office@zoomall.bg


Препратки към други уеб сайтове, собственост на трети лица:

Препратките от този сайт към други уеб сайтове собственост на трети лица са предоставени единствено и само за ваше удобство. Онлайн зоомагазин „ZooMall” не поема никаква отговорност за тяхното съдържание. При посещението си в някои от тези сайтове, вие правите това изцяло на своя отговорност и на свой риск.

Желаем Ви приятно пазаруване в ZooMall.bg!