Няма добавени продукти в любими

x

Няма добавени продукти в количката

x

Откриване на нов зоомагазин ZooMall

2022-02-20

С радост ви споделяме, че ZooMall е вече с нов, по-голям зоомагазин, в който ще откриете още по-голямо разнообразие на храни и аксесоари за вашите четириноги приятели. Новият обект се простира на цели 240 кв.м. за разлика от стария, който беше на 140 кв.м.

Нещо повече, новият зоомагазин предлага нови услуги, с които целим да ви предоставим още по-добро качество на обслужване и огромно разнообразие на продукти. Ние знаем, че домашните любимци не са просто животинки, а част от вашето семейство, затова и грижата за тях е също толкова важна.

Едно от най-важните неща е тяхното здраве. Затова в ZooMall има ветеринарен кабинет, където се извършват прегледи, обезпаразитяване, ваксинация, както и се назначават изследвания в случай на нужда. Само във ветеринарния ни кабинет ще откриете и богато разнообразие на лечебни и профилактични храни.

И не на последно място, можете да се възползвате от услугите на нашия груминг салон, в който работят висококвалифицирани служители. Предлагаме къпане, подстригване, изсушаване и спа процедури чрез специална ароматерапия. Освен това ще откриете процедури, с които да се погрижите за кожата и козината на кучетата.

Най-отличителната ни черта е програмата за лоялни клиенти, която ви дава възможността да се възползвате от подаръци и атрактивни отстъпки. А всички поръчки за град София, които са на стойност над 100 лв, ще бъдат доставени в рамките на 3 часа.